PC

Bacanje para – Amazon gasi pucačinu Crucible nakon samo 5 meseci od izlaska

Samo 5 meseci nakon izlaska, multiplejer pucačina Crucible kompanije Amazon, odlazi u istoriju. Donekle i očekivana sudbina za Crucible, samo što je došla nekako prerano.

Lansiranje igre je proteklo dosta loše, pre svega slaba zainteresovanost igrača, ujedno praćena lošim performansama, doveli su do odluke da se igra vrati u zatvorenu betu na doradu i dodavanje preko potrebnih novina.

Međutim, Crucible nikada neće ponovo izaći iz zatvorene beta faze, pošto je Amazon sada ozvaničio da se rad zvanično prekida i igra gasi u potpunosti. Igrači koji su eventualno dali novac za igru, mogu zatražiti 100% povraćaj novca, dok će developeri biti prebačeni na druge projekte.

Amazon svakako ima novca za bacanje, ipak je Bezos najbogatiji čovek na svetu. Naravno, cilj nije bacati novac na projekte koji nakon par meseci završe u kanti za smeće, već nešto što će igračima doneti stvarni benefit. Videćemo da li će Amazon Game Studios naučiti na greškama i doneti kvalitetnije iskustvo u MMO igri New World.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top