PC

Otkriven datum izlaska i novi karakteri za Guilty Gear -Strive-

Arc System Works je danas imao nekoliko najava o svojoj predstojećoj tuči Guilty Gear -Strive-. Saznali smo da igra dolazi 9. aprila na PS5, PS4 i PC. Vazno je da napomenemo da je ovaj datum za sada potvrđen samo za Japan. 

Prezentovana su i dva nova karaktera Giovanna, koja radi kao telohranitelj za predsednika Sjedninjenih država a vraća se i Mito Anji. Sledeći trejler bi trebao da izađe prvog januara 2021, taman na vreme da proslavimo novu godinu. Najavljen je i još jedan karakter, ali ćemo više informacija o njemu dobiti u bliskoj budućnosti. Igra bi trebala da izađe sa 15 boraca. 

Poslednji komad informacija vezan je za season pass koji bi trebao da ubaci u igru još likova. Igrači će naravno moći da ih kupe zasebno. Kreatori najavljuju vrlo opsežnu priču u novom nastavku po čemu će se igra najviše razlikovati od prethodnih naslova. Saznaćemo da li nastavak može da zadrži dobri reputaciju koju je igra godinama gradila. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top