PC

Star Citizen kampanja je još uvek daleko od izlaska

U znak proslave osme godišnjice za Star Citizen, studio Roberts Space Industries je otkrio šta se dešava iza zatvorenih vrata i šta igrači mogu očekivati u budućnosti.

Na zvaničnom sajtu developera je održana AMA sesija, gde se među pitanjima našlo i ono vezano za dugo očekivanu singlplejer kampanju koja je najavljena za Star Citizen i nikako da se pojavi.

Nažalost, i neće u skorije vreme, pošto je otkriveno da će Squadron 42 kampanja izaći kada bude bila spremna, pa samim tim datum očekivanog pojavljivanja nije pružen. Otkriveno je da je potrebno još dosta rada pre nego što se ostvari prelazak u beta fazu.

Developeru je cilj da igra bude kompletirana pre nego što se pojavi i ne želi da požuruje stvari ni u kom slučaju, tako da se čekanje nastavlja bez pruženog ikakvog datuma.

Squadron 42 kampanja je za Star Citizen planirana za izlazak tokom 2016. godine, od kada je više puta odlagana sa dosta negodovanja fanova. U kampanji će se pojaviti i Mark Hamil, glumac koji je slavu stekao kao Luk Skajvoker u Star Wars filmovima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top