PlayStation 5

Pogledajte 40 minuta gejmpleja iz nadolazećih PS5 igara

Japanski mediji su konačno dobili priliku da bolje upoznaju Playstation 5 konzolu, a zajedno sa konzolom su isprobali nekoliko igara, što je i nama na zapadu donelo potpuno novi gejmplej.

Video objavljen na Youtube kanalu 2Bro Entertainment u trajanju od oko 40 minuta prikazuje gejmplej iz igre Godfall, akcione igre najavljene još prošle godine za PS5 konzolu, zatim za Devil May Cry 5 next-gen izdanje i Balan Wonderworld.

Naravno, prve dve igre privlače najviše pažnje, pre svega Godfall, za koji do sada nije bilo prilike videti sirovi gejmplej snimak, već mahom zvanične trejlere. U Godfall gejmplju možemo videti razna čudovišta i elemente gejmpleja koji se tiču borbene mehanike i napredovanja kroz RPG sistem.
Godfall izgleda prilično dobro tokom međuscena(cutscenes), dok je kvalitet grafike nešto niži u samom gejmpleju, ali ne značajno.

Devil May Cry 5 Special Edition se grafički ne razlikuje od originalne verzije, ali PS5 konzola uživa u benefitu visoke, 4K, rezolucije, kao i boljeg prikaza sa 60 frejma u sekundi.

Playstation 5 će kod nas izaći 19. novembra, sa preporučenom cenom od 500$, ali ostaje da vidi kakvo će stanje sa konzolama biti na izlasku, pošto je proces prednaručivanja prošao nimalo spektakularno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top