Domaća Scena

Udruženje studenata tehnike Evrope u decembru organizuje treće programersko takmičenje AIBG Belgrade

Pandemija korona virusa značajno je otežala normalan život, a pre svega organizaciju raznih događaja koji su se tradicionalno održavali sa publikom.

Na svu sreću, korona virus neće stati na put neprofitnom udruženju studenata tehnike Evrope(BEST Beograd), pošto će treće po redu programersko takmičenje Artificial Intelligence BattleGround – AIBG Belgrade – održati u online formatu.

Cilj je da ovogodišnje izdanje bude što sličnije ranijim, pa tako i dalje mogu učestvovati studenti tehničko-tehnoloških i prirodno matematičkih fakulteta iz cele Srbije.

Studenti će imati zadatak da pokažu takmičarski duh pre svega, kao i znanje iz sfere veštačke inteligencije i programiranja. Svaki tim studenata će imati na raspolaganju 20 časova, tokom kojih je potrebno kreirati bota, u vidu igrača u predefinisanoj video igri. Taj karakter koji tim kreira potom stupa na “test izdržljivosti” protiv drugih botova u vidu borbe.

Najbolji botovi će prolaziti dalje i napredovati, a za pobednike je osim slave obezbeđena i vredna novčana nagrada od 100.000 dinara.

Ako ste neko ko voli da istražuje veštačku inteligenciju i da se pritom takmiči, onda nemojte čekati već okupite ekipu i prijavite se putem ovog linka.

Prijave su otvorene do 3. decembra, a samo takmičenje će se održati 11. i 12. decembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top