Nintendo Switch

Apex Legends uskoro dolazi na Switch, predstavljeno Champion izdanje

Popularna besplatna Battle Royale pucačina inspirisana Titanfall franšizom, Apex Legends, izgleda uskoro postaje dostupna za igrače na Nintendo Switch konzoli.

Switch verzija Apex Legends se pojavila na američkom sajtu za rejting sadržaja, što znači da je izlazak na Nintendo konzoli blizu. Ova vest ne dolazi kao iznenađenje, pošto je izdavač Electronic Arts već objavio planove za prelazak na novu platformu, dok se o mobilnoj verziji i dalje ništa ne govori.

Apex Legends bi se na ovoj konzoli mogao pojaviti sa početkom sedme sezone, pošto je za tada najavljeno Champions izdanje igre, koje po ceni od 40$ unapred otključava sve karaktera i donosi 1000 Apex poena zajedno sa 7 ekskluzivnih skinova.

Potez prenošenja igara na Switch je sasvim logičan za sve developere. Konzola se izuzetno dobro prodaje, sa 56 miliona primeraka za manje od tri godine, a predviđa se i da će Switch biti najprodavanija konzola u narednim mesecima, i pored dolaska PS5 i Xbox Series. Samim tim, Switch je odličan za sve koji žele dodatni izvor zarade pored ostalih platformi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top