PlayStation 5

Borderlands 3 će od prvog dana biti dostupan za PS5 i Xbox Series X/S kao besplatna nadogradnja

Osim izrade next-gen igara, mnogi developeri ulažu napore da svoje starije naslove načine dostupnim i na nadolazećim Playstation 5 i Xbox Series konzolama.

Jedna od igara koja dolazi na nove konzole biće i Borderlands 3 koji postati dostupan od prvog dana pojavljivanja konzola, 10. za Xbox Series i 12. za PS5. Oni koji poseduju Borderlands 3 na PS4 ili XOne će moći da potpuno besplatno prebace igru na nove uređaje, zajedno sa dodatnim sadržajem i ostvarenim napretkom.

Gearbox donosi i neke novitete za ovaj naslov u next-gen verziji, u vidu opcije za 4K60FPS igranje u singlplejer modu, dok će kooperativno igranje biti konačno obogaćeno novim modovima. Naime, 4 igrača će moći lokalno da igraju u split-screen modu, dok će za 2 igrača biti dodato vertikalno deljenje ekrana.

To je samo početak, pošto developer u narednim mesecima donosi još novina pred igrače, a međuplatformsko nadmetanje će biti implementirano negde tokom 2021. godine.

Takođe, Ubisoft je najavio For Honor verziju za nove konzole, koja će doneti vizuelna poboljšanja i podršku za 4K60FPS igranje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top