PC

Izašao pre-patch za World of Warcraft: Shadowlands

Shadowlands ekspanzija za World of Warcraft se neće pojaviti u oktobru kao što je prvobitno bilo planirano, već je početkom meseca ekspanzija odložena na neodređeno vreme.

Blizzard će dodatno vreme iskorititi kako bi željnim fanovima doneo kvalitetnu igru i novitete za World of Warcraft. Iako je sama ekspanzija odložena, pre-patch nije i on je već dostupan za preuzimanje.

Pre-patch ima ulogu da igrače pripremi za nadolazeću ekspanziju, i u ovom slučaju to čini dodavanjem osveženenog kreator karaktera, proširenog dodatnim opcijama. Tu su i osveženi interfejsom i opcija za promenu pola postaje besplatna.

Levelovanje kroz igru je izmenjeno i smanjen je maksimalni nivo sa 120. na 60. level, što olakšava grindanje novih karaktera i generalni početak novajlijama. Kada smo već spomenuli nove igrače, Blizzard njima izlazi u susret sa specijalnim četom, kao i opcijom da im se neki igrač-veteran pridruži kao vodič.

Lista sa izmenama je poduža i možete je pročitati putem ovog linka.

Ako ste nedavno uskočili u WoW, sigurno ste primetili nešto čudno. To su zombiji koji će biti glavni akteri u specijalnom događaju koji treba otpočeti u susret Shadowlands ekspanziji, ali datum početka je za sada i dalje tajna.

Za slučaj da još uvek niste, bacite pogled i na sistemske zahteve koje Shadowlands traži.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top