PC

Modern Warfare konačno dozvoljava brisanje delova igre, ali morate skinuti apdejt od 20GB

Najavljena zakrpa za Call of Duty: Modern Warfare i Warzone je stigla i donosi dugo očekivanu opciju namenjenu PC igračima.

Na ovoj platformi nije bilo moguće odabrati delove igre koje ćete sadržati a koje obrisati, što je vremenom postalo prilično frustrirajuće zahvaljujući konstantnom rastu igre. Modern Warfare je u jedno momentu stigao i do te tačke da je postao “preveliki” za SSD sa 250GB prostora.

Kao što je nedavno i bilo najavljeno, sada je moguće obrisati nepotrebne delove igre kako bi oslobodili prostor, i mogu odabrati brisanje kampanje, multiplejer moda i Spec Ops dodatka. Brisanje kampanje je prilično praktično ako ste je prešli i ne želite da joj se vratite, a isto važi i za Spec Ops mod, a čak možete obrisati i multiplejer a ostaviti druge delove.

Nažalost Warzone ne može biti deinstaliran ako ste se zasitili, pošto je ovaj novitet dostupan samo vlasnicima Modern Warfare. Obe igre su dobile niz unapređenja i ispravki.

Kako bi vam ova opcija postala dostupna za Modern Warfare prvo je potrebno preuzeti apdejt koji teži oko 20GB.

Pratite ove korake za deinstalaciju neželjenih modova:

  1. U Battle.net aplikaciji na panelu levo odabrati CoD: Modern Warfare
  2. Odabrati meni za opcije u samom lanseru
  3. Odabrati opciju Modify Install što će otvoriti prozor za instalaciju
  4. Pod opcijom Game Content odabrati Modify Install
  5. Odštiklirati neželjene opcije pa onda kliknuti na Confirm
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top