PC

SEGA proslavlja 60 godina postojanja i deli besplatne igre

Kompanija otvara šezdesetogodišnju proslavu rasprodajom na Steam-u i deljenjem besplatnih igara koje su inspirisane retro klasicima koje su kreirali developeri kompanije posebno za ovu priliku. SEGA je već ranije objavila da deli Sonic the Hedgehog 2.

Lista besplatnih igara je sledeća:

Armor Heroes – Relic Entertainment

Borba tenkova iz ptičje perspektive za do četri igrača koja se može igrati i u lokalu sa prijateljima. Dostupna od 15-19 oktobra.

Endless Zone – Amplitude Studios

Igra inspirisana seginim Fantasy Zone serijalom, prođite kroz četri nivoa arkadne pucačine sa svojim malom letelicom. Preuzmite igru od 16-19 oktobra.

Streets of Kamurocho – SEGA

Dovedite ulice u red sa karakterima iz popularne segine franšize Yakuza. Igrica inspirisana beat-em up naslovima poput Streets of Rage. Skinite je na Steam-u od 17-19 oktobra.

Golden Axed – SEGA

Testirajte nikad do sada viđen projekat Golden Axe:Reborn od koga je studio odustao. Dostupan u periodu od 18-19 oktobra.

Da bi ste skinuli ove besplatne igre, sve što treba da uradite je da odete na Steam stranicu i kliknete na Play Game. Ovo će dodati igru u vašu kolekciju i zadržaćete je zauvek. Ako želite da skinete nekoliko besplatnih igara potrebno je da odete na zvanični sajt na ovom linku i povežete svoj Steam nalog sa mejl adresom koju ste iskoristili za registraciju na vebsajtu. Dobićete i Saturn klasik, Nights into Dreams besplatno.

Tokom narednih dana očekujete još najava, promocija, nagradnih igara i još mnogo sadžaja. Za jednog matorca, Sega i dalje zna da napravi dobru žurku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top