PC

Tvorac Bioshock serijala donosi novi sci-fi FPS sa RPG elementima

Dok još uvek čekamo na dolazak nove Bioshock igre, koja je zvaničnim informacijama već duži period vremena u izradi, kreator serijala već uveliko radi na svom novom projektu u drugom studiju.

Ken Levin, čovek zaslužan za kreiranje odličnih Bioshock igara, pre nekoliko godine je otvorio studio Ghost Story Games i započeo rad na svom novom projektu. O projektu se jako malo znalo, a detalji dolaze putem listinga za posao, koji govori da je igra u kasnijim fazama produkcije.

Naime, radi se o imerzivnoj RPG pucačini iz prvog lica, sa elementima naučne fantastike, što zvuči dosta na gore spomenuti serijal. Dobro je znati da rad na ovom projektu napreduje, i pozitivno je što se radi o kasnijim fazama produkcije, pošto bi to moglo značiti da ćemo uskoro dobiti zvanične vesti o igri.

Ono što je sam Levin ranije otkrio je da će igra biti “veća” od Bishock igara, kao i dosta izazovnija.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top