PC

Deceniju nakon izlaska, Blizzard prestaje sa izdavanjem novog sadržaja za Starcraft 2

Legendarni Starcraft 2 polako ali sigurno odlazi u penziju, dok Blizzard okreće fokus ka drugim naslovima.

Kako je saopšteno, Blizzard prestaje sa izdavanjem novog sadržaja za Starcraft 2. To znači da više neće biti sadržaja u vidu novih komandanata i War chestova, dok će povremenih izmena u balansu i ispravki bagova biti i nadalje.

Ova odluka neće uticati na Starcraft 2 u sferi esporta, već će se takmičenja i dalje održavati kao u prethodnom periodu, sa ESL Gaming i GSL kao glavnim partenrima kada se radi o profesionalnom gejmingu.

Prekid podrške dolazi nakon decenije od izlaska Starcraft 2, a nadamo se da će ovo otvoriti mogućnost da treći Starcraft ugleda svetlost dana.

Ova vest verovatno dolazi kao razočaranje za mnoge fanove, ali je ovih dana Blizzard pod žešćim osudama zbog plana da otpusti gotovo 300 radnika u jeku pandemije korona virusa, i to pored odlične zarade.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top