Nintendo Switch

Mačke staju na put uživanju u novoj Super Mario igri, i to bukvalno

Nintendo je sklon kreiranju neuobičajenih načina za zabavu kroz igranje. Za Labo ste verovatno čuli, koji pomoću kartona i Switch konzole omogućava igračima da pecaju, naprave volan, pa čak i da Switch koriste za VR igranje.

Nova Super Mario igra nastoji da draž trkačkih igara donese u domove igrača i to u pravom smislu, pošto je Mario Kart Live zapravo AR set koji sa igrom donosi i automobil koji će jurcati po vašoj sobi, a na Switchu će se time ostvarivati napredak.

Zvuči dosta zanimljivo, ali možda je Nintendo prevideo kućne ljubimce kada je radio na ovoj igri, i to pre svega mačke. Mačka kao kućni ljubimac ima status boga, ili se barem tako ponaša, i nedopustivo je da se neki autić kreće po podu bez da on bude ispitan od strane ovog “vrhovnog bića”.

Mačke nisu oduševljene igrom Mario Kart Live, pošto u slučaju prikazanom u tvitu ispod mačke nisu dozvoljavale dali napredak, a ujedno su i pomerale oznake za stazu, čime trka nije baš završena kao što je planirano. Naravno, ima i slučajeva prestrašenih mačaka koje su sa našle na putu.

Želite još vesti o mačkama i video igrama, imamo i to – ovaj ljubimac će biti i superheroj u Spider-Man: Miles Morales.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top