PC

Mesec dana nakon izlaska i NBA 2K21 je već na sniženju

Iako je igra izašla pre samo mesec dana, već sad možete da kupite NBA 2K21 na Steam sniženju. Nije tajna da sportski naslovi u zadnje vreme trpe ogromne kritike od gejming zajednice jer igrači veruju da su nove igre samo lenji reskinovi svojih prethodnika. Madden 21 i Fifa 21 su već u na stubu srama zbog svojih minimalnih promena a polako ali sigurno NBA 2k21 im se pridružuje, a možda i preuzima štafetu.

Dokle su stvari došle postaje jasno kada vidimo da je IGN počeo da igri daje niske ocene i kritikuje fokus studija na pare umesto na kreiranje novih zabavnih sadržaja u igri. Glavni izvori problema su definitivno MyCareer i MyTeam mod koji vas prosto mole da ostavite koji dinar ‘’simorašnoj’’ milijarderskoj kompaniji.

Igra je trenutno na sniženju od 35% na Steam-u. PC verzija je zatrpana ogromnom količinom negativnih recenzija a većina korisnika se žali na loše portovanje na PC i prisustvo sve većeg broja VC (virtualna valuta) hakera. Nije da u igri ne postoje sadržaji u kojima možete da uživate bez trošenja novca ali ti modovi se na žalost nisu godinama menjali.

Interesantno je da igra vuče neke probleme već godinama koji se lako mogu ispraviti sa par ažuriranja tako da korisnicima nije jasno zašto se uopšte plaća puna cena za igru koja se zaista u zadnjih pet godina minimalno probenila u svim aspektima. Nije ultimativni greh izdvojiti pare za ovu igru jer je ovo ipak jedina i najbolja opcija ako vam se igra basket, ali makar mislite na svoj jadni novčanik i iskoristite Steam rasprodaju kad god naiđete na nju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top