Vesti

Next-gen verzija za Destiny 2 stiže 8. decembra

Nova Destiny igra je još uvek prilično daleko, ali nezavisni Bungie nastavlja da sa velikom pažnjom održava Destiny 2, što je primetno sa raznim ekspanzijama planiranim za naredni period.

Pošto će Destiny 2 očigledno biti aktuelan i narednih godina, sasvim je logično da će se pojaviti i za next-gen konzole. Ovaj podatak je zapravo bio poznat još pre nekoliko meseci, ali je sada otkriven i tačan datum izlaska, sa svim planiranim unapređenjima.

Destiny 2 će biti besplatan za nadogradnju na novim konzolama ako igru posedujete na Xbox One i PS4, i u tom smislu će postati dostupan još od 10. novembra. Sa druge strane, prava next-gen verzija sa svim osveženjima koja su planirana, u vidu 4K rezolucije i prikaza u 60FPS, dolazi 8. decembra.

Takođe Destiny 2 verzija za narednu generaciju će po prvi put omogućiti podešavanje za Field of View, nešto što je do sada bilo dostupno samo na računarima. Nova verzija će doneti i dosta brža vremena učitavanja, što i te kako znači tokom prelaska na neku veću regiju, a biće omogućeno i među-generacijsko igranje. Xbox Series X sa Xbox One i PS5 sa PS4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top