PC

70 dolara nije dovoljno – NBA 2K21 sada ima reklame koje ne možete preskočiti

2K Games i njihov NBA 2K serijal. Za omraženiju kombinaciju verovatno niste čuli, i to nije bez razloga, već zbog konstantnog kockanja sa licencom kako bi se iz džepa igrača izvukao još koji dinar.

Proletos, kada je već bilo sasvim logično da će nova generacija konzola doći ove jeseni, 2K Games je ponosno prvi(baš prvi) objavio da će NBA 2K21 koštati ne 60, već 70 dolara, pošto troškovi produkcije rastu, a i cena nije menjana dugi niz godina.

Očekivalo se da će zbog toga NBA 2K21 doneti unapređenije bacanje lopte kroz obruč i da će se oladiti sa mikrotransakcijama. Mesto toga, mikrotransakcije su opšte prisutne, igra je čist copy-paste prošlogodišnje verzije, a sada kada su sve recenzije za igru izašle, 2K je pao još niže.

Bez najave, kako i treba po njihovom mišljenju, u NBA 2K21 su sada dodate reklame tokom učitavanja ekrana, koje ne možete preskočiti, već morate čekati da se ona završi. Okej, reklama dok vam se meč učita nije nešto mnogo strašno, ali šta ćemo sa novim konzolama, gde se igre učitavaju za svega par sekundi? Morate da čekate, čak i kada se meč učita, potrebno je sačekati da se reklama završi pa da onda lupite continue.

Retko ko bi rekao da je to uopšte moguće, ali 2K i NBA 2K su pali još niže. Za sada se pojavljuje reklama za Fejsbukov Oculus Quest 2.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top