Mobile

Čupanje repe lakše ide kad imate pomoć – Stardew Valley dobija co-op sa novim pečom

Na verziji 1.5 igre Stardew Valley se radi već neko vreme a danas smo saznali da će sa novim ažuriranjem doći i co-op opcija, tako da ćete imati društvo dok brinete o svojoj farmi. Co-op dolazi na sve platforme, ali jedino na PC će moći 4 igrača da igraju na jednom ekranu. U tvitu ispod možemo da vidimo kako će igra izgledati u režimu za dva igrača. 

Saznali smo da ćemo dobiti i pustinjske farme, nove kovčege, telefonsku govornicu, baklje na ogradama i još mnogo toga. Nova verzija će dodati još endgejm sadržaja i drveće sa bananama. U prošloj verziji u igru su dodati bioskop, novi načini interakcije sa supružnikom, jezera za pecanje i još tona sitnica.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top