PC

Rainbow Six Siege dolazi na Xbox Game Pass, iako Ubisoft ima svoj pretplatnički servis

Xbox Game Pass servis raste podjednako brzo kako po broju pretplatnika, tako i po broju igara koje dolaze na servis. Nedavno smo pisali o nekoliko naslova koji će se uskoro pridružiti, a sada stiže novo, i prilično neočekivano pojačanje.

Rainbow Six Siege, taktička multiplejer pucačina koja postoji dugi niz godina i redovno dobija nove borce i novine, 22. oktobra dolazi na Xbox Game Pass verziju za Xbox konzole i verziju za Android telefone putem tehnologije za gejming iz oblaka.

Ovaj šuter je prilično popularan, sa preko 60 miliona registrovanih igrača, ali izgleda da će se sveža krv potražiti upravo među pretplatnicima Game Pass servisa.

Ovo je pomalo iznenađujuća odluka, pošto izdavač igre, Ubisoft, već poseduje svoj pretplatnički servis u sličnom fazonu, uPlay+. Logičnije bi bilo da je R6 Siege ostao dostupan pretplatnicima samo na tom servisu, ali se ovako sumnja na neku vezu između ove dve kompanije.

Možda je ovo samo početak nekog velikog partnerstva, Ubisoft ima ogromnu biblioteku igara koja bi imala više benefita da se pojavi na Game Pass servisu, a možda će Microsoft ove godine napraviti još jedan ogroman korak dovesti francusku kompaniju u Xbox Game Studios grupu, kao što je to nedavno učinio sa Bethesda.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top