PC

Dodatni sadržaj za Assassin’s Creed Valhalla nas vodi u Francusku i Irsku

Ubisoft oštro ulazi u predstojeći praznični period, pošto dovodi čak tri nova naslova, od kojih su dva iz dobro poznatih franšiza, a treći je eksperimentalnog tipa po uzoru na Breath of the Wild.

Trejlera za ove igre je na sve strane a najnoviji u nizu stigao je za Assassin’s Creed Valhalla i govori o sadržaju koji će igra dobijati nakon izlaska. Kao što francuski izdavač ima običaj, Valhalla će imati jaku podršku i dobijaće prilično bogate ekspanzije.

Novi sadržaj će uključivati i potpuno nove teritorije u igri, koje neće biti dostupne pri prvom igranju kampanje. Te nove teritorije biće komšiluk Velike Britanije, Francuska i Irska, i to u vidu dve sezone, praćenje dodatnim oblicima novina.

Pročitajte još: Sistemski zahtevi za Assassin’s Creed Valhalla

Prva sezona za Assassin’s Creed Valhalla će početi u decembru i doneće novi mod igranja, River Raids, izuzetno izazovne napada na utvrđenja, novu oblast za naseljavanje i vikinški festival. Tokom trajanja prve sezone, početkom 2021. godine, pojaviće se prva velika ekspanzija u nizu, Wrath of the Druid, koja silom prilika vodi u Irsku gde ih očekuje dosta izazova i susreta sa tamošnjim vladarima.

Naredna sezona je planirana za mart naredne godine, i ona će takođe dobiti nekoliko apdejtova, sa kojima će doći novi mod igranja, festivali, a za leto je najavljen dolazak druge ekspanzije – The Siege of Paris – koja Eivora vodi u Francusku, gde će on biti jedan od aktera jedne od najbitnijih bitaka u istoriji vikinga.

To nije sve, pošto će negde u međuvremenu biti dodat i edukativni Discovery Tour mod, sa kojim smo se upoznali u prethodnim AC igrama, a oni koji se odluče da kupe Valhalla sezonsku propusnicu dobijaju na poklon ekskluzivnu misiju, koja govori o legendi Beovulfa.

Assassin’s Creed Valhalla izlazi nedelju dana ranije nego što je planirano, 10. novembra za PC, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S, a 12. novembra za Playstation 5.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top