PlayStation 4

P.T. neće biti dostupan za Playstation 5

Ako planirate da PS4 igre igrate na novoj generaciji konzola, onda vam je dobro poznata vest da će 99% igara iz generacije na izmaku biti igrive na novoj.

Tu su sve Playstation ekskluzive, kao brojni drugi naslovi, ali nažalost isto neće važiti i za demo verzije. Konami je u izjavi za portal GamesRadar potvrdio da Playable Teaser neće biti kompatibilan na Playstation 5 konzoli. To znači da igrači neće moći da demo verziju preuzmu sa nove Playstation prodavnice, već će on ostati dostupan samo PS4 igračima za zastrašivanje.

Radi se o demo verziji koja je trebala dati rani uvid u nadolazeću Silent Hill igru. Plan je bio vraćanje renomiranog horor serijala na velika vrata, ali je Konami iz nekog razloga u potpunosti odustao od igre, i ona nikada nije ugledala svetlost dana, već je ostao samo P.T.

P.T. je verovatno jedno od najboljih demo izdanja ikada kreirano. Čuveni Hideo Kojima je u prostor jedne kuće uspeo da smesti toliko horora, tajni i sitnih detalja, koje igrači otkrivaju i sada.

Što se tiče Silent Hill igara, postoje glasine o tome da se na novim naslovima radi, i to upravo za Playstation 5, ali umešanost Hideo Kojime je malo verovatna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top