PlayStation 4

Ghost of Tsushima 2 je izgleda već u izradi

Odlazak Playstation 4 generacije obeležila je igra Ghost of Tsushima, kao poslednja velika Sonijeva ekskluziva. Kulminacija jedne generacije prikazana je naprednom grafikom, raznovrsnim gejmplejom i odličnom pričom o feudalnom Japanu, pa tako ne bi čudilo da jednog dana ugledamo Ghost of Tsushima 2.

Zasluge za sve to idu studiju Sucker Punch koji ne pravi pauzu nakon uspešnog izdavanja igre, već se naoružava za rad na novom projektu. To saznajemo kroz oglase za posao objavljene od strane samog studija, gde se traga za piscem narativa i outsource umetnikom.

Naravno, pomislilo bi se da je reč o bilo kojem drugom projektu, pošto Sucker Punch iza sebe ima dosta igara, ali u opisu pozicija koje se traže zahteva se da kandidat poseduje poznavanje istorije i tradicionalne kulture Japana.

Ghost of Tsushima 2 će izgledati još bolje

Spomen Japana kao države dosta implicira da se stvarno radi na Ghost of Tsushima 2, ili kako će se nastavak već zvati, što je odlična vest za sve novostečene fanove. Materijala za nastavak Ghost of Tsushima svakako ima, pošto se druga invazija Mongola događa nakon radnje u prvoj igri, i radi se o daleko jačoj invaziji sa više zahvaćenih teritorija, što može značiti da će nastavak imati i veću mapu.

Postoji i šansa da se možda radi na ekspanziji za prvu igru, koja bi dodatno proširila avanturu, ali ipak moramo sačekati zvaničnu najavu igre od strane Sonija ili samih developera.

Do same najave moraćemo da čekamo dosta, pošto se ipak radi o izuzetno ranim fazama produkcije, a još više na izlazak same igre. Dobro je što će Ghost of Tsushima biti dostupan za Playstation 5 i što postoji besplatna multiplejer kampanja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top