PC

Fallout 76 je besplatan za igranje do 26. oktobra

U čast proslave druge godišnjice od pojavljivanja, Bethesda je rešila da širom otvori vrata igre Fallout 76, i da time privuče nove igrače.

Period besplatnog igranja će trajati do 26. oktobra, a igrači Fallout 76 mogu igrati putem Bethesda lansera, ili putem Steama. Kao što je običaj sa promocijama besplatnog igranja, igrači imaju priliku da Fallout 76 kupe po nižoj ceni, a sav ostvareni napredak tokom ranijeg igranja se prenosi u kupljenu verziju igre. Cena igre je snižena za 60%, sa 40 na 16 evra.

Bethesda još uvek ne odustaje od Fallout 76, iako se za igrom nižu samo neuspesi. Igrači su mahom ogorčeni zbog niskog kvaliteta igre, naplaćivanja pretplate iako se za igru već plaća, kao i samim postupanjem developera sa igračkom bazom.

Nadamo se da će nedavna kupovina ove kompanije od strane Majkrosofta imati pozitivan uticaj.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top