PC

I 13 godina nakon izlaska, Lord of the Rings Online dobija novi sadržaj

MMO naslov koji i dalje uživa ogromnu podršku kao prvog dana je Lord of the Rings Online. Studio Standing Stone Games i ove godine donosi novu ekspanziju, nazvanu The War of the Three Peaks.

Mislili smo da su ranije ekspanzije vezane za Rat Prstena bile zadnje, kao endgame sadržaj, ali to nije slučaj, pošto je sada objavljena ekspanzija koja govori o događajima u “četvrtom dobu”. Patuljci će ovde biti glavni akteri događaja, sa princem Durinom koji se bori da povrati utvrđenje Gundabad.

Ekspanzija za sobom donosi misije, novitet za LotR Online, gde igrači mogu grindati iskustvo i loot. Novi Raid je takođe tu, kao i instanca, sekcija igre odvojena od samog sveta, nazvana Shakalush.

Paket sa ekspanzijom će igrače koštati 20$, a u opciji za kupovinu su i paketi sa bonus sadržajem. Više detalja o ponudi se nalazi ovde.

Ono što bismo voleli da vidimo u budućnosti jeste modernizovani Lord of the Rings Online, sa osveženom grafikom i poboljšanim kontrolama.
Sa druge strane, potpuno novi Lord of the Rings MMO je u izradi i to od strane Amazon Game Studios, a fanovi željni sličnog fantazijskog sadržaja verovatno željno očekuju i igru posvećenu Golumu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top