Vesti

Potvrđeno da Kojima Productions radi na novom projektu, otvoreno 25 radnih mesta

Studio Kojima Production nije želeo da puno odugovlači i da se pravi naivan kada je pre par dana otkriveno da se snima muzika za novi projekat.

Sada je zvanično potvrđeno da se radi na novom projektu unutar studija Kojima Productions, a zajedno sa potvrdom je otvoreno više novih pozicija, što znači da se traga za pojačanjem u radu na novoj igri. Otvoreno je više od 25 pozicija za rad kod ovog japanskog developera. Pozicije su raznovrsne i moguće je pogledati ih na zvaničnom sajtu.

Kakva igra to može biti? To može biti bilo šta, pošto se ipak radi o izuzetno ambicionznom Hideu Kodžimi, koji već ima nekoliko ideja za nove igre. Kojima je prošle godine izjavio kako će Death Stranding definitivno dobiti nastavak, ali će on biti dosta drugačiji od originala. Takođe je rekao da želi da se vrati horor žanru i da kreira najstrašniju igru do sada. Između ostalog, on je naveo kako želi da radi i na filmovima, kao i na manjim, digitnalnim igrama kojim bi se posvetio u pauzi od rada na velikim projektima.

Opcija ima mnogo, a nama preostaje samo da pretpostavljamo šta to može biti. Nadamo se da nećemo čekati preterano mnogo, već da će ovaj projekat biti predstavljen na The Game Awards u decembru, pošto je domaćin događaja, Džef Kinli, dobar prijatelj sa Kodžimom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top