PlayStation 5

Obojeni delovi za Playstation 5 konzolu su već u prodaji

Playstation 5 konzola ne samo da će u domove igrača uneti novu generaciju grafike, 4K igranje i brojne digitalne pogodnosti, već će futuristički izgled konzole moći da se prilagođava.

Indikacije za ovo postoje još od pre par meseci, kada je na internetu prikazano kako je stranice konzola moguće lako skinuti, a to je potvrđeno nedavnom rastavljanjem Playstationa 5. To neće biti nešto na šta će morati da se čeka dugo nakon izlaska konzole, pošto su se obojene stranice za PS5 već našle u prodaji.

Kreativno nazvani PlateStation 5, već ima u ponudi niz dodataka za PS5 sa dobrom ponudom boja. Trenutno je dostupno 5 – crvena, plava, kamuflažno zelena, mat crna, siva. Ove dodatne stranice se mogu naručiti putem zvaničnog sajta i trenutno se prodaju po ceni od 40$.

Stranice za novu konzolu su verovatno izrađene na osnovu dostupnih šematskih crteža konzole i ranije objavljenih informacija. PlateStation je otkrio da će pre slanja svaki deo prvo isprobati kada se konzola pojavi, tako da će kupci na promenu dizajna morati da sačekaju koju nedelju posle samog izlaska konzole.

Sony i sam već nudi PS5 u crnoj boji, ali još uvek nije ozvaničio prodaju posebnih delova.

Playstation 5 izlazi 12. novembra, kod nas nedelju dana kasnije, sa cenom od 500 dolara za ful izdanje, a 400 dolara za digitalno. Ovi obojeni dodaci dolaze takođe u dve verzije zbog Blu-Ray čitača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top