PC

Prva RTS strategija koja podržava ray tracing – Viking City Builder

Vratite su u vreme kada su severni divljaci sejali strah po evropskim kontinentom i uživajte u paljenju, pljačkanju i divnim odrazima u vodi. Viking City Builder je igra koja pripada žanru izgradnje gradova ali će sadržati i elemente strategije u realnom vremenu. 

Sve što smo videli o igri do sad izgleda zaista impresivno a pored toga, debitantski naslov studija Roslagen će biti prva strategija koja će podržavati i ray tracing. Trenutno se ne zna kada bi igra trebalo da izađe ali znamo da sigurno dolazi na Steam pošto je kreator napravio stranicu. Da dobro ste pročitali, kreator. Na ovoj igri radi samo jedan čovek u Unreal endžinu. 

Navijamo da se švedskom kreatoru isplati sav uloženi trud a poređenje kako igra izgleda sa i bez rej trejsinga možete pogledati u videu ispod. Fus ro da!

Ako vam igara o vikinzima nije dovoljno, onda se pripremite za Assassin’s Creed Valhalla koji izlazi 10. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top