PC

Warhammer: Vermintide 2 besplatan za igranje na Steamu do 1. novembra

Još jedan vikend besplatnog igranja za Warhammer: Vermintide 2 je stigao, i ovoga puta imate prilike da po ceni od nula dinara igrate gotovo nedelju dana na platformi Steam.

Vermintide 2 je odličan za igranje u društvu, zbog odličnih kooperativnih elemenata, a i ako volite da sabijate čudovišta iz zabave. Ako do sada niste imali prilike da isprobate ovaj naslov iz bogatog Warhammer univerzuma, ovo je odlična prilika.

Uz besplatnu nedelju igranja, igra je i na sniženju od 75%, ako se neko odluči da nastavi da igra i po završetku promotivnog perioda, što cenu spušta na svega 7 dolara.

Našu recenziju za Vermintide 2 možete pročitati na ovom linku, a što se tiče novih Warhammer naslova, trenutno čekamo da se pojavi kooperativna pucačina Warhammer 40K: DarkTide, planirana za 2021. godinu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top