PC

Članovi studija CD Projekt Red dobijaju pretnje smrću zbog odlaganja Cyberpunk 2077

Za slučaj da niste čuli, Cyberpunk 2077 je ponovo odložen, što je izazvalo ogromno razočaranje gejming zajednice, dok CD Projekt Red poručuje da je dodatni rad preko potreban kako bi se dostavio kvalitet.

Studio radi na optimizaciji igre za razne platforme na kojima će izaći, zbog čega je datum izlaska pomeren sa 19. novembra na 10. decembar. Kod određenih igrača se razočaravajuća vest o odlaganju pretočila u bes, pošto zaposleni u studiju CD Projekt Red sada dobijaju pretnje smrću. Senior Game Designer u CDPR, Andrej Zavadski, otkrio je na svom Twitter profilu da je zbog te odluke neprihvatljivo slati takvu vrstu pretnji developerima, koji “su ljudi, kao i svi ostali”.

Odlaganje je izrodilo niz kontroverzi i drugih negativnih komentara upućenih vrhu studija CD Projekt Red. Džejson Šrier ponovo otkriva da developeri rade i preko 100 sati nedeljno, kao i da mnogi navodno “izgledaju bolesno loše”.

Pojavili su se i drugi nepotvrđeni navodi kako su sami developeri bili potpuno neobavešteni o odlaganju, sve dok ono nije bilo zvanično objavljeno. Naravno, kao opravdanje na ovo može poslužiti da nije moguće sve developere obavestiti ranije, pošto je CD Projekt ipak nije privatna kompanija, već ima više vlasnika(shareholdera).

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top