PlayStation 5

Madden 21 i FIFA 21 stižu na PS5 i Xbox Series X/S četvrtog decembra

Electronic Arts je danas objavio datum kada možemo da očekujemo sportske naslove sledeće generacije Madden 21 i FIFA 21. Od 4. decembra oba naslova biće dostupna igračima širom sveta.

Od novih konzola se očekuje da mnogo brže pokreću i učitavaju igru, a na Playstation 5 igrači će moći i da osete heptični fidbek preko Dualsense kontrolera.

Ako planirate da kupite, ili ste već kupili neku od igara za PS4 i Xbox One, od danas pa sve dok ne izađu Madden 22 i Fifa 22 dobićete besplatni apgrejd za Xbox Series X/S i PS5 konzole. Oni koji su kupili disk moraće preko EA korisničke podrške da dobiju svoje apgrejd kodove za konzole bez diska.

U obe igre ćete moći da prenesete sav progres koji ste napravili bilo da se radi o Ultimate Team, The Yard, Franchise ili Volta modu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top