PlayStation 5

Oslabljena startna ponuda igara za Playstation 5 – Destruction All Stars odložen

Broj naslova koji će od prvog dana biti dostupni za Playstation 5 konzolu oslabljen je zbog odlganja jedne od igara.

Destruction All Stars, multiplejer igra o borbenim vozilima, odložena je za februar naredne godine. Zanimljivo je da sa odlaganjem dolazi velika promena u planu distribucije igre. Destruction All Stars je bio planiran sa punom cenom od 70 dolara, ali je sada rešeno da se igra pojavi u februaru i to kao besplatni naslov za Playstation Plus korisnike.

Pretplatnici servisa će naredne godine tokom februara i marta moći da preuzmi u zaigraju Destruction All Stars na Playstation 5 konzoli, pošto je igra najavljena kao ekskluziva za konzolu nove generacije.

Naravno, ponuda za Playstation 5 nije toliko značajno oslabljena kao što je kod Xbox Series, gde je Microsoft bio primoran da odloži Halo Infinite, igru koja je trebala biti predvodnik generalno skromne ponude.

Playstation 5 izlazi 19. novembra

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top