PlayStation 5

Sony izbacio trejler posvećen lansiranju Playstation 5 konzole

Neka marketinški rat počne. Kako nam se novembar bliži tako se zahuktava hajp borba između kretora konzola sledeće generacije. Taman kad se činilo da će Sony, sa svojim debitantskim predstavljanjem konzole, steći prednost, Xbox je uzvratio kupovinom kompanije Bethesda i tako prisvojio sve Betezdine franžize. 

I kao u teniskom meču napred, nazad giganti se bore za interesovanje potencijalnih mušterija i pale vatru u njima mameći ih raznim propagandnim programima i promocijama. I gejmeri su od krvi i mesa pa činjenica da je priv talas konzola već rasprodat samo dodatno loži hajp voz. 

Deo tog hajp voza je i novi trejler Sonija u kome kompanija želi da prezentuje da njihova buduća konzola nema limita. Dobro možda postoji limit proizvedenih konzola ali nećemo cepidlačiti. Da li ovo znači da ćemo u narednim danima videti povećavanje marketing aktivnosti sa obe strane? Sve je moguće. Za sada jedino šta možda obeležava ovaj početak sparingovanje je Playstationov video koji možete pogledati u nastavku teksta.

Playstation 5 izlazi 19. novembra

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top