Gadgets

Zaboravite konzolu, predstavljen je Xbox Series X frižider

Komentari na internetu koji su dizajn Xbox Series X konzole poredili sa frižiderom nisu nimalo smetali kompaniji Microsoft, već su joj dali motivaciju da šalu pretoči u stvarnost.

U susret izlasku Xbox Series konzola, najnoviji marketinški potez Microsofta je predstavljanje Xbox Series X frižidera i to ogromnog. Frižider je verna replika Xbox Series X konzoli, samo sa visinom od oko 180cm, a unutra nema grafičke i procesora već polica za hlađenje. Unutrašnjost čini i zeleno osvetljenje, karakteristično za Xbox brend, a pri svakom otvaranju vrata čuje se zvuk paljenja Series X konzole.

Frižider nije ništa skuplji od Xbox Series X, već isto košta 500 dolara, ali nažalost neće moći da se kupi, pošto će biti poklonjen putem Twittera. Nije napravljen samo jedan primerak frižidera po uzoru na konzolu, već je jedan primerak otišao i kod Snup Doga, velikog Xbox fana, a kladimo se da je i Fil Spenser barem jedan sačuvao za sebe.

Xbox Series X i S izlaze 10. novembra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top