PC

23. novembar je datum izlaska za WoW: Shadowlands, tu je i novi trejler

Blizzard je konačno rešio da pruži datum izlaska za ranije odloženu World of Warcraft ekspanziju, kada nije pružen novi datum, što je izazvalo brigu kod fanova.

Čekanje na ulazak u Shadowlands neće dugo trajati na svu sreću, pošto je kao datum izlaska određen 23. novembar.

Pošto je sada zvanično poznato vreme za pojavljivanje, pre-launch događaj će početi 10. novembra, u vidu najezde Scourge likova, a Blizzard će do naredne nedelje iskoristiti da dodatno ispolira Shadowlands pre nego što konačno dođe pred fanove.

Ovaj datum izlaska možda dolazi zahvaljujući odlaganju Cyberpunk 2077, jer da da je kod ove ostao novembarski, Shadowlands bi ostao u senci. CP 2077 ovako izlazi 10. novembra, i Shadowlands ne ugrožava druga igra. Ako je ovo stvarno povezano, pametan potez od strane Blizzarda.

Zajedno sa novim datumom izlaska, objavljen je i specijalni trejler za Shadowlands, koji otkriva više detalja o samoj priči.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top