PC

Assassin’s Creed Valhalla sistemski zahtevi otkriveni – SSD kao minimum

Polako se pripremamo da kao viking Eivor zaplovimo put poljuljanog kraljevstva Engleske u potrazi za novim mestom za život. Oni koji planiraju da to učine na PC platformi moraju prvo naoružati svoje brodove, pardon računare.

U tu svrhu, Ubisoft je predstavio zvanične sistemske zahteve koji otkrivaju kakvu mašinu trebate imati za igranje u različitim rezolucijama prikaza i podešavanjima kvaliteta. Detaljni su kao oni za Watch Dogs Legion.

Za igranje na samom minimumu neće vam trebati preterano jaka mašina, pošto će Ryzen 3 i GTX 960 odraditi posao, ali se svuda preporučuje igranje na SSD-u, verovatno zbog brzine učitavanja. Iznenađujuće, potrebno je samo 50GB slobodnog prostora, što je prilično impresivno za jednu AAA igru.
Ko želi da igra na višim detaljima treba imati i jaku mašinu. Za 1080p i visoki kvalitet grafike potreban je Ryzen7/i7 procesor i GTX 1080 grafika, a za 4K i Ultra već treba RTX 2080, ali imajte na umu da je to za 30FPS.

Bez daljeg odlaganja, puni Assassin’s Creed Valhala sistemski zahtevi glase:

(klik za uvećanje)

U čast objavljivanja sistemskih zahteva, Ubisoft je doneo i specijalni video koji prikazuje u kojim će blagodetima uživati igrači na PC platformi.

Assassin’s Creed Valhalla izlazi nedelju dana ranije nego što je planirano i to 10. novembra za PC, PS4, Xbox One, Xbox Series X, a dva dana kasnije i za Playstation 5.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top