PC

Baldur’s Gate 3 prodat u preko milion primeraka za svega nedelju dana

Nedelju dana nakon izlaska dugo očekivanog RPG naslova renomiranog studija Larian dolaze vesti o njegovoj jakoj prodaju.

Na sajtu SteamSpy, koji uspešno beleži tehničke podatke o igrama koje se nalaze na Valveovoj platformi za distribuciju igara kao što su broj publike i prodatih kopija, otkriveno je da je Baldur’s Gate III prodat u preko milion primeraka za manje od sedam dana.

Na sajtu nije navedena tačna brojka, ali piše da je broj igrača između 1 i 2 miliona, što je praktično potvrda da je magična brojka premašena. Vođa razvojnog studija je na Twitteru odličnu prodaju nazvao “nenormalnom”.

Da li je odlična prodaja za Baldurs Gate 3 zaslužena? Kada se uzme u obzir kvalitet developera Larian Studios i 85% pozitivnih ocena, moglo bi se reći da igrači dobijaju ono što žele. Naše utiske ćete moći pročitati u novembarskom broju časopisa Play!Zine.

Baldur’s Gate 3 dolazi nakon dugog niza odlaganja, mahom izazvanog korona virusom, što je primoralo Larian da neki sadržaj isključi iz Early Access verzije, što će naravno biti nadoknađeno u narednim mesecima.

Baldur’s Gate 3 je jedna od top igara koja je izašla ovog oktobra, a koje su ostale možete saznati na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top