PC

Beyond Good and Evil 2 dobro napreduje nakon odlaska originalnog kreatora

Nakon što je kreator Beyond Good and Evil naslova objavio prošlog meseca da napušta industriju video igara, od Ubisofta je zatraženo da prokomentariše kako nastavak, koji je u izradi već nekoliko godina, napreduje.

Direktor Ubisofta, Iv Gielmon, je smirio strasti i saopštio da igra dobro napreduje, a i Netflix je odlučio da napravi film o tom univerzumu. Tako da je viđeno dosta napretka u tom timu i igra se kreće u dobrom pravcu.

Kretor originala, Mičel Ansel, je ovog septembra potvrdio da napušta gejming industriju i da će se posvetiti novoj karijeri vezanoj za životinje. Rekao je da njegova odluka neće uticati na razvoj Beyond Good and Evil 2.

Beyond Good and Evil je prvi put predstavljen još na E3 2017 konferenciji, a Ubisoft je tada otkrio da će igra biti smeštena u period pre radnje iz originala. Odmah na početku je bilo jasno da je ovo veoma zahtevan projekat i mnogi su se pitali da li će Ubisoft moći da ispuni sva obećanja. Nije ni pomoglo to što je tim iza ovog naslova svaki put kada bi priredili novu prezentaciju ove igr obećavali još sadržaja i još mehanika, a za uzvrat su otkrili jako malo o statusu igre i nisu ponudili nikakav ozbiljan primer gejmpleja.

Iako nas ljudi iz Ubisofta uveravaju da je igra na pravom putu i dalje nemamo objektivnu sliku o stanju ovog naslova.

Ubisoft je ove nedelje odložio 3 nadolazeće igre, Far Cry 6, Rainbow Six Siege i Avatar naslov.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top