PC

Beyond The Wire izgleda kao Battlefield 1 koji nikada nismo dobili

Battlefield 1 i Battlefield V su igre koje su pokušale da dočaraju događaje iz dva svetska rata, ali developer DICE kao da je nešto ispustio tokom razvoja igre i igrači su generalno imali utisak da nešto nedostaje.

Kako se okreće veći fokus ka futurističkim igrama, pravo je iznenađenje videti naslov koji pokriva Prvi svetski rat. Studio Redstone Interactive donosi igru Beyond The Wire koje će pokušati da bolje dočara stravičnost velikog rata.

To će učiniti sa jedinstvenim melee sistemom, gde će jačina udarca bajonetom ili palicom zavisiti od toga koliko opreme nosite sa sobom, kao i nivo stamine, ako ste pre nanošenja udarca trčali, onda će on biti znatno manje efektivniji. Borba prsa u prsa je bila dominantna u rovovima, kao i u samom Prvom svetskom ratu, pa će tako Beyond The Wire doneti realističnost borbi.

Borbe će se odigravati u formatu 50v50, ali ne Battle Royale, već timovi sa jedne i sa druge strane moraju zajedno koordinisati na ogromnim mapama kako bi uspeli da pobede. Mape, odela vojnika, oružja i praktično sve u igri je kreirano po uzoru na istorijske činjenice tako da će ovaj naslov biti prilično autentičan.

Pošto igra još uvek nije izašla, ne možemo komentarisati grafiku, ali gejmplej trejler ispod prikazuje prilično sinematična okruženja dobrog izgleda, a biće prisutni i realistični prikaz nasilja i trovanja bojnim otrovima.

Iza igre stoje Redstone Interactive i Offworld Industries koji su u prošlosti izdali 2 prilično dobre pucačina – Post Scriptum smeštenu u Drugom svetskom ratu, kao i Squad, nešto moderniju taktičnu pucačinu.

Developeri imaju dobru pozadinu i nadamo se da će dobro iskorititi prethodno iskustvo u Beyond The Wire koji izlazi 21. oktobra kroz Steam Early Access.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top