PC

Da li je vaš PC spreman za Black Ops Cold War? Objavljeni sistemski zahtevi

Polako se približavamo najnovijem izdanju u Call of Duty franšizi, koje će nas odvesti u period Hladnog rata. Kao i prethodnih godina, u susret izlasku se održava beta testiranje.

PC igrači će uskoro moći da isprobaju delić sadržaja iz Call of Duty: Black Ops Cold War, a Activision je podelio kakav je računar potrebno imati za tako nešto.

Beta će nuditi ograničeni sadržaj, ne celu igru. Tako da će kampanja i nedavno najavljeni Zombies dodatak biti odsutni, dok će biti prilike isprobati neke od nadolazećih multiplejer modova, kako bi developeri testirali stabilnost servera i otkrili još bagova koje je potrebno srediti pre izlaska.

Sistemski zahtevi za Black Ops Cold War su sledeći:

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i5 2500k
  • Grafička: Nvidia GeForce GTX 670 2GB / GTX 1650 4GB ili AMD Radeon HD 7950.
  • RAM: 8GB
  • Prostor na disku: 45GB

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i7 4770k
  • Grafička: Nvidia GeForce GTX 970 4GB / GTX 1660 Super 6GB ili AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
  • RAM: 16GB RAM
  • Prostor na disku: 45GB

 

Pošto se radi o sistemskim zahtevima predviđenim za beta testiranje, najverovatnije je da će u finalnoj verziji Black Ops Cold War zauzimati više od 45GB, kada sav sadržaj bude bio uključen. Nadamo se samo da neće zauzimati isto kao i prošlogodišnji Modern Warfare, koji je nedavno postao preveliki za 250GB SSD.

Beta je već dostupna za PS4 igrače, dok oni na PC-u mogu uskočiti već od 15. oktobra ako su prednaručili, a vrata se otvaraju za sve 17. oktobra.

Call of Duty: Black Ops Cold War zvanično izlazi 13. novembra za PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top