PC

Costume Quest i Layers of Fear 2 besplatni na Epic Store, Blair Witch i Ghostbusters naredne nedelje

Epic Games je rešio da na svojoj platformi u nedeljnom darivanju deli igre u skladu sa oktobrom, pa su tako u ponudi sve horor naslovi.

Prošle nedelje smo imali Amnesia: A Machine for Pigs, a ove nedelje se nastavlja stravična ponuda sa Layers of Fear 2 i Costume Quest 2.

Costume Quest 2 je igra o kostimima studija Double Fine, samo specijalno preobučena za Noć veštica. Potrebno je istraživati i sakupljati nove kostime, a pristuni su i elementi borbe kroz specijalnu vrstu karti.

Druga igra je Layers of Fear 2, studija Blobber, psihološki horor iz prvog lica i nastavak na prilično dobar original. Priča se vrti oko holivudskog glumca koji prihvata ulogu u misterioznom filmu koji se kasnije pretvara u borbu za goli život.

Obe ige možete preuzeti putem ovog linka sve do 29. novembra, a igre zauvek ostaju vaše.

Naredne nedelje takođe horor ponuda, ali još jača, pošto će igrači imati prilike da preuzmu prošlogodišnji Blair Witch i Ghostbusters Remastered.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top