PC

Cyberpunk 2077 mapa, razglednice i zlato

Na zvaničnom tviter nalogu Cyberpunka 2077 je danas objavljeno da je dugoočekivani hit CD-Project Red-a postao zlatan. Ali šta to zapravo znači i zašto bi gejmeri trebali da budu srećni zbog toga?

Kada igra ‘’postane zlatna’’ to znači da je finalna master verzija igre kreirana od strane developera i da je spremna na kopiranje, pakovanje i slanje. Igre koje imaju ovaj status i dalje nisu objavljene ali će uglavnom biti spremne, za dve do tri nedelje, za police u prodavnici, onlajn prednarudžbe i pakete ispred vaših vrata. 

A ako ne možete da dočekate da uskočite u Night City imamo i dobre vesti za vas. Procureli su i neki dodatni sadržaji koje dobijate ako kupite fizičku verziju igre. Jedan korisnik je na redditu podelio sa internetom mapu i razglednice koje dobijate ako se odlučite za ovu verziju igre. Informacije nisu zvanične ali svaka sitnica je dobrodošla dok iščekujemo ono što verujemo da će biti kandidat za igru godine.

Cyberpunk 2077 izlazi 19. novembra za PC, PS4, Xbox One, nešto kasnije za PS5 i Xbox Series konzole, a naredne godine stiže multiplejer.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top