PlayStation 5

Demon’s Souls Remake dozvoljava igračima da biraju između 4K rezolucije i frejmrejta

Demon’s Souls Remake će biti jedna od igara koje će Playstation 5 dobiti na samom izlasku i doneće znatno bolje teksture i osveženi gejmplej u odnosu na original.

Remake verzija će na Playstation konzoli nove generacije doneti i opciju za igranje u dva moda. Jedan mod će doneti gejmplej u 4K rezoluciji sa visokim detaljima, dok će drugi žrtvovati rezoluciju zarad višeg frejmrejta.

Nije otkriveno koji će frejmrejt biti dostupan tokom igranja u 4K rezoluciji, kao i u performans modu ali se nadamo da će cifre biti 60FPS i najviše, pošto je PS5 primarno reklamiran kao 4K60FPS konzola.

Naravno, šteta je što će igrači morati da biraju ili jedno ili drugo tokom igranja rimejk verzije Demon’s Souls, ali je sa druge strane dobro što će igrači moći da se opredele za viši frejmrejt koji će biti od značaja tokom boss borbi.

Na ovom linku možete pogledati direktno poređenje između originalne i nove grafike za Demon’s Souls.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top