Vesti

Dishonored, Prey i Wolfenstein klasifikovani za Xbox Series X/S

Dve Bethesdine kompilacije igara, Dishonored i Prey The Arkane Collection i The Wolfenstein: Alt History Collection su klasifikovane kategorijom M (mature) od strane američkog odbora za ocenu softvera za zabavu (ESRB).

Dishonored i Prey kolekcija bi trebalo da sadrži četri igre. Dishonored: Definitive Edition, Dishonored 2, Dishonored: Death of the Outsider i Prey. Ovi naslovi su trenutno dostupni za Xbox One, PS4 i PC kao deo Arkane Anniversary kolekcije (PC verzija sadži još par igara).

Što se tiče The Wolfenstein: Alt History kolekcije, koja je dostopna na istim platformama, ona sadrži Wolfenstein: The Old Blood, Wolfenstein II: The New Colossus, Wolfenstein: Youngblood i Wolfenstein: New Order.

Microsoft je u septembru objavio da je preuzeo ZeniMax Media-u, izdavača Bethesda Softworks naslova za $7.5 milijardi. Finalni detalji oko preuzimanja trebali bi da se okončaju juna 2021.

Microsoft vredno radi na spajanju njihove konzole sa novostečenim franšizama, a novost koju smo takođe dobili prošlog meseca je da Doom Eternal i The Elder Scrolls Online treba da izađu na Xbox Series X i Playstation 5. Igrači koji već poseduju ili kupe ove naslove mogu da računaju na besplatnu nadogradnju za konzole sledeće generacije. Buduća Bethesdina izdanja će biti dostupna na Xbox, PC i Game Pass-u a šef Xbox-a Fil Spenser je izjavio da će igre izlaziti na drugim konzolama od slučaja do slučaja.

Definitivno zanimljive kolekcije igara koje imaju šansu i da se pojave i na PC platformama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top