PlayStation 4

God of War: Ragnarok izlazi već u februaru?

God of War Ragnarok i novi sukobi sa nordijskim bogovima

Najnovija generacija konzola dolazi sa solidnom, ali ne preterano oduševljavajućom ponudom naslova koji izlaze istog dana, već su mahom okrenuti ka kompatibilnosti sa ranijim igrama.

Ali, razloga da se kupi Playstation 5 svakako ima, i to pre svega zbog igara koje će dolaziti naredne godine, neke igre je Sony već najavio na prošlim događajima, ali uz malo detalja. Tu imamo Horizon Forbidden West, Final Fantasy 16 i novi God of War naslov, o kojem sada govorimo.

Nazvan, God of War: Ragnarok, predstavljen je kratkim tizerom u kojem su prikazane nordijske rune i dobro poznati glas protagoniste Kratosa. Igra je tada najavljena za 2021. godinu, a sada smo zahvaljujući procurelim informacijama dobili i potencijalno tačni datum izlaska.

Na sajtu IMDB je navedeno da će God of War: Ragnarok izaći 5. februara naredne godine, što je iznenađujuće rano, pogotovu kada uzmemo u obzir da je tako razmak između dve igre svega 3 godine.

Možda se radi o placeholder datumu, ali je to nešto na šta smo navikli kod distributera igara. Svakako ovo treba uzeti sa rezervom i sačekati zvaničnu potvrdu developera, što bi se moglo odigrati na The Game Awards ceremoniji u decembru, osim ako Sony pre toga održi neki veliki digitalni događaj.

Kada smo već kod glasina, postoje i navodi da će se God of War iz 2018. pojaviti za PC, zahvaljujući uspehu koji je Horizon Zero Dawn ostvario van Playstation platforme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top