PC

Horor igra inspirisana čuvenim P.T. – Visage – izlazi 30. oktobra

Čuveni demo za Silent Hills igru koja nikada nije izašao, poznat kao Playable Teaser(P.T.), ostavio je ogroman trag na zajednicu, i služi kao inspiracija za mnoge projekte.

Jedna igra koja je nastala kao direktna posledica postojanja projekta P.T. jeste Visage. O ovom naslovu ste verovatno već nešto čuli, pošto se ipak radi o igri koja je pre 2 godine stigla na Steam Early Access, i od tada je bila u aktivnom razvoju.

Studio SadSquare je završio rad na igri i izvešće je iz EA faze 30. oktobra, što je ozvaničio specijalnim trejlerom. Visage će biti značajno proširen novim sadržajem, pošto će puna verzija kada se pojavi doneti još dva igriva poglavlja i dupliraće vreme igranja sa 8, na 15 sati.

Ovo je psihološki horor koji se odvija u misterioznoj kući, čiji se izgled konstantno menja. Visage polako gradi tenziju usporenim tempom, što donosi dosta više zastrašivanja i bolji horor efekat. Baš kao i P.T.

Jedna od pozitivnih strana Early Accessa je to što možete videti utiske igrača, a najveći deo onih za Visage je “vrlo pozitivan”. Taman da zaigrate nešto zastrašujuće tokom Noći veštica.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top