Mobile

Mrtvi igrači u Among Us bi mogli postati spasitelji za preživele

Hit igra koja je tek nakon 2 godine dostigla ogromnu popularnost, Among Us, nastavlja da dobija podršku od strane developera iz studija Innersloth.

Pošto je Among Us 2 otkazan, sva pažnja je posvećena originalu kojem predstoje neke zanimljive novine. Razvojni tim želi da malo začini stvari za igrače koji dobiju nož u leđa od strane impostora.

Kao što već verovatno znate, kada član posade nastrada jedino što mu preostaje je da kao duh reši preostale zadatke kako bi preživelima pomogao da tako pobede u igri. Kada se svi taskovi reše, nema ničega drugog što bi osiguralo da preminuli igrači i dalje budu aktivni.

To bi moglo biti izmenjeno, tako što bi duhovi mogli aktivno učestvovati u nastavku igre. Plan je da oni postanu anđeli čuvari, koji bi imali uticaja na preživele i mogli bi da ih spasu od impostora. Developeri su napomenuli da je ovo još u ranoj fazi i da im je najteže izbalansirati takvu funkciju, kako opet ne bi bilo narušeno iskustvo igranja za preživele.

Za Among Us se radi i na proširenju servera i njihovoj stabilnosti, a od novog sadržaja možete očekivati sistem za dodavanje prijatelja i potpuno novu mapu, odnosno svemirski brod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top