PC

Najnoviji apdejt za Dead by Daylight donosi značajna grafička osveženja

Novo ažuriranje igre Dead by Daylight je osvežilo ovu već četri godine staru igru, i zamenilo dominatnu plavu boju sa paletom boja koja je bliža realnosti. Onlajn horor multiplejer igra je jedna od onih retkih Steam igara koja vrvi od sadržaja iako je osnova igre prilično jednostavna. Jedna mapa, jedan ubica iz popularnih horor franšiza ili izmišljeni monstrum i četri igrača koji pokušavaju da pobegnu od košmara koji se čini da nema kraj.

The Realm Beyond apdejt će igru podmladiti pošto je endžin već počeo da pokazuje godine, a kao što vidimo na videu ispod pored remasterovanih lokacija igrači će dobiti i nove građevine, ćoškove i pukotine gde mogu da se sakriju od dežurnih dželata. MekMilan imanje je potpuno prerađeno a dodati su toranj uglja, skladište, železara bede, sklonište Vuds i jama za gušenje. Nemojte se plašiti, ovo su samo nazivi lokacija koje nas kreatori pozivaju da otkrijemo i verovatno izgubimo glavu u procesu.

Dead by Daylight će se pojaviti za Playstation 5 i Xbox Series X konzole, takođe sa bogatim spletom grafičkih unapređenja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top