PlayStation 4

New Game+ i Legends multiplejer mod u Ghost of Tsushima stižu sredinom oktobra

Ghost of Tsushima je definitivno igra koja je obeležila leto 2020. godine Playstation igračima, ali za razliku od većine ekskluziva, studio Sucker Punch nastavlja podršku kroz dodavanje novog sadržaja.

Novi sadržaj se ogleda pre svega u dodatku potpuno novog multiplejer moda, koji nije bio prisutan na izlasku, čime će se značajno proširiti opcije za igranje. Legends mod igranja dolazi sa 1.1 osveženjem za Ghost of Tsushima, i kao što je ranije najavljeno, biće to kooperativni multiplejer inspirisan mitologijom Japana. Tu je priča za dva igrača, koji će se boriti rame uz rame, a za 4 igrača su namenjene specijalne Survival i Raid misije.

Karakteri su podeljeni u 4 različite klase – Assassin, Ronin, Hunter, Samurai – svaka sa posebnim oružjem i pojačanjima. Kao motivacija za dodatno igranje biće kozmetički dodaci koje je moguće otključavati jedino igranjem.

Datum dolaska za v1.1 apdejt je 16. oktobar.

Multiplejer mod dolazi zajedno sa dodacima kao što su New Game+, dodatni motivator da se kampanja pređe iznova, a tu su i razni drugi dodaci i ukrasi za protagonistu Džina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top