PC

Nove informacije procurele o legendama koje dolaze u Apex Legends

Kada je izašla igra, Respawn Entertainment je potvrdio da će sa svakom novom sezonom stići i nova legenda u Apex Legends. Developeri su zaista održali reč i do sada smo dobili Oktejna, Votsona, Lobu i Revenanta koji su uzdrmali metu, ali i pored toga prisustvovali smo i nizu ‘’procurelih’’ legendi. 

Ne tako davno, desio se masivni izliv informacija i saznali smo da sedam novih legendi čeka svoju priliku da se pojavi unutar igre. Najnovije propuštanje informacija nam otkriva i kako će te legende otprilike i izgledati. 

Novi materijal nam dolazi od pouzdanog informatora, Biast12, koji je objavio čitav niz skrinšotova vezanih za nadolazeće legende poput Horajzona, Valka i Bliska. Neka od ovih imana su nam već poznata ali priključile su im se i dve nove legende Ganzerker i Paraja. 

Ni jedan od ovih karaktera nije još kreiran i na žalost ne možemo da vidimo kako će modeli odprilike izgledati ali u Ganzerkerovoj biografiji piše da je entuzijasta za oružje tako da ne možemo a da se ne zapitamo koje nove mehanike će posedovati karakter. 

Trenutno zajednica spekuliše da li ćemo stvarno videti Horajzona u sezoni 7 naslova ili će Valk biti sledeća nova legenda. U svakom slučaju moraćemo još malo da se strpimo i da bi otkrili šta Respawn krije u rukavu. 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top