PC

Objavljeni novi sistemski zahtevi za Black Ops Cold War – trebaće vam 175GB prostora

Activision je u susret zvaničnom izlasku Call of Duty: Black Ops Cold War objavio nove, osvežene sistemske zahteve kako bi se igrači na vreme spremili za ulazak u zonu Hladnog rata.

Prethodni sistemski zahtevi su se odnosili na beta verziju igre, koja je prilagođena tako da igra sada zahteva manje procesorske snage, ali će zato biti potrebno čak 175GB slobodnog prostora i više.

Pročitajte još: Call of Duty: Black Ops Cold War BETA utisci

Umesto i5 u minimalnim, sada vam treba i3 procesor sa podjednako slabijim AMD ekvivalentom, a kod preporučenih ne treba više od i5. Sistemska zahtevnost glasi:

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i3-4340 ili AMD FX-6300
  • Grafička: NVIDIA GeForce GTX 670 / NVIDIA GeForce GTX 1650 ili AMD Radeon HD 7950
  • RAM: 8GB
  • Prostor na disku: 175GB

Preporučeni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i5-2500K ili AMD Ryzen R5 1600X
  • Grafička:
  • NVIDIA GeForce GTX 970 / NVIDIA GeForce GTX 1660 Super ili AMD Radeon R9 390 / AMD Radeon RX 580
  • RAM: 12GB
  • Prostor na disku: 175GB

Ovo su osnovni sistemski zahtevi sistemski zahtevi, a produbljenu listu za ray tracing i 4K rezoluciju možete pronaći ovde.

Za igrače koji žele igranje sa najvišim mogućim detaljima biće potrebno 250GB slobodnog prostora. 175GB je osnovni zahtev za sve modove igre, kampanju, zombies i multiplejer, a Activision je u samom startu omogućio da igrači mogu preuzeti samo multiplejer mod, što će ih u tom slučaju koštati 50GB prostora na disku.

Zajedno sa novim sistemskim zahtevima stigao je i trejler posvećen PC verziji sa izuzetno velelepnim detaljima.

Call of Duty: Black Ops Cold War izlazi 13. novembra za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top