PC

Obožavatelj kreirao Star Wars: Droid Control Ship tehnološki demo u Unreal Engine 4

Kreator, Horhe Baros, je posle nekoliko meseci rada završio svoj Star Wars projekat i objavio ga u javnosti. Svi ljubitelji Star Wars franšize mogu da skinu i pokrenu ovaj nezvanični Unreal Engine 4 tehnološki demo. 

Demo je situiran u replici kontrolnog broda prepunom droida iz Star Wars Epizode 1. Baš u ovakvoj letelici se Obi Wan i Qui Gon bore sa droidima federacije na početku filma. U demu ćete moči da istražite ovo okruženje ali se ne nadajte tučama džedaja ili komplikacijama sa droidima. I pored toga, mislimo da bi ovo trebalo da bude zanimljivo većini strastvenih pratilaca Star Wars. 

Pošto ovo nije zvaničan projekat u kome je učestvovao Dizni, verujemo da se demo neće drugo zadržati na internetu. Preporučujemo da ga testirate dok je još dostupan, a možete da ga prezmete odavde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top